Sterling se smije Bonućiju, Baloteli mu zaprijetio!

"Bonući je srećan što nisam bio tu", napisao je Baloteli mladom Kenu. Rahim Sterling ironično aplaudirao defanzivcu Juventusa zbog izjave da "je krivica 50-50 na navijačima i Kenu".

Fudbal 04.04.2019 | 08:45
Sterling se smije Bonućiju, Baloteli mu zaprijetio!
Rahim Sterling i Mario Baloteli, fudbaleri koji su tokom karijere i sami više puta bili meta rasističkih uvreda i pretnji, nisu sa odobravanjem prihvatili stav Leonarda Bonućija posle skandala koji se dogodio na Sardiniji.

Naprotiv!

Englez je iskoristio Instagram story da "menšnuje" Bonućija, citira njegovu izjavu da je "krivica 50-50" i čestita mu ironično gomilom smajlija i aplauza.

Baloteli je, komentarišući Instagram post svog mlađeg zemljaka Moize Kena - koga su u utorak uveče na Sardiniji vređali navijači Kaljarija imitacijom majmunskih krika - napisao da je "Bonući imao sreće" što on nije bio tu.

"...a, Bonući? Sreća što nisam bio tu. Umesto da te brani on uradi onako nešto? U šoku sam", napisao je između ostalog napadač Olimpika iz Marseja u komentarima ispod slike.

Pored Bonućija, i trener Juventusa Masimilijano Alegri prokomentarisao je da 19-godišnji Ken nije trebalo na taj način da proslavi pogodak, iako se ogradio da time ne želi da opravda rasiste i konstatovao da u Italiji ne postoji volja da se oni prepoznaju i udalje sa stadiona zauvek.

Ken, očigledno, ne misli da je uradio bilo šta pogrešno.

Izabrao je upravo fotku kada raširenih ruku stoji ispod tribine sa rasistima i napisao komentar:

"Najbolji način da odgovoriš na rasizam".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar