Санчо остаје у Дортмунду и ТАЧКА!

У Борусији не планирају да се тако брзо одрекну младог Енглеза.

Фудбал 05.04.2019 | 17:00
Санчо остаје у Дортмунду и ТАЧКА!
Убола је Борусија Дортмунд "џек пот" када је лета 2017. из омладинаца Манчестер ситија довела крилног нападача Џејдона Санча и сада је само питање када ће одлучити да га уновчи.

Млади Енглез купљен је за нешто мање од 8.000.000 евра, а његова тренутна вредност, по тврдњама сајтова који се баве проценама фудбалера, превазилази 100.000.000!

Борусију су наводно већ контактирали Пари Сен Жермен и Манчестер јунајтед, али како ствари стоје - мораће да сачекају бар још годину дана.

"Нећемо га продати овог лета, то је чињеница. Отворено смо разговарали са свима који имају везе са његовом каријером и одлучено је да он и следеће сезоне наступа за Борусију", јасно је председник жуто-црних Ханс-Јоаким Вацке поручио заинтересованим клубовима да не троше енергију на покушаје да ангажују 19-годишњег момка из Лондона.

Са девет голова и 18 асистенција ове сезоне у свим такмичењима, Џејдон Санчо је један од најпродуктивнијих играча Борусије, тренутно водећег тима Бундеслиге.

"Његов напредак је брилијантан. Игра на много напреднијем нивоу него што је то уобичајено за његове године, али морамо да будемо опрезни и не дозволимо да га понесе еурофирија јер је и даље јако млад. Ако буде на високом нивоу и идуће сезоне, онда ћемо моћи да причамо о врхунској каријери, овако је и даље само потенцијал", закључио је Вацке.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар