Sančo ostaje u Dortmundu i TAČKA!

U Borusiji ne planiraju da se tako brzo odreknu mladog Engleza.

Fudbal 05.04.2019 | 17:00
Sančo ostaje u Dortmundu i TAČKA!
Ubola je Borusija Dortmund "džek pot" kada je leta 2017. iz omladinaca Mančester sitija dovela krilnog napadača Džejdona Sanča i sada je samo pitanje kada će odlučiti da ga unovči.

Mladi Englez kupljen je za nešto manje od 8.000.000 evra, a njegova trenutna vrednost, po tvrdnjama sajtova koji se bave procenama fudbalera, prevazilazi 100.000.000!

Borusiju su navodno već kontaktirali Pari Sen Žermen i Mančester junajted, ali kako stvari stoje - moraće da sačekaju bar još godinu dana.

"Nećemo ga prodati ovog leta, to je činjenica. Otvoreno smo razgovarali sa svima koji imaju veze sa njegovom karijerom i odlučeno je da on i sledeće sezone nastupa za Borusiju", jasno je predsednik žuto-crnih Hans-Joakim Vacke poručio zainteresovanim klubovima da ne troše energiju na pokušaje da angažuju 19-godišnjeg momka iz Londona.

Sa devet golova i 18 asistencija ove sezone u svim takmičenjima, Džejdon Sančo je jedan od najproduktivnijih igrača Borusije, trenutno vodećeg tima Bundeslige.

"Njegov napredak je brilijantan. Igra na mnogo naprednijem nivou nego što je to uobičajeno za njegove godine, ali moramo da budemo oprezni i ne dozvolimo da ga ponese eurofirija jer je i dalje jako mlad. Ako bude na visokom nivou i iduće sezone, onda ćemo moći da pričamo o vrhunskoj karijeri, ovako je i dalje samo potencijal", zaključio je Vacke.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar