Отац и син тренери Роме - ево кога Тоти жели...

Клаудио Ранијери се изгледа неће дуго задржати на клупи "вучице", а замениће га још увек актуелни играч.

Фудбал 04.04.2019 | 20:00
Отац и син тренери Роме - ево кога Тоти жели...
Рома је од последњих пет утакмица, рачунајући и пораз у Лиги шампиона од Порта, изгубила четири. "Вучица" је била боља само од Емполија на Олимпику.

Навијача, а очигледно и Франческа Тотија највише је заболео пораз у "дербију сунца" и то усред Рима. Наполи је победио 4:1 и на тај начин дао сигнал челницима Роме да размисле о промени тренера.

Легендарни капитен Франческо Тоти преузеће улогу техничког директора Роме и први задатак биће му да постави бившег саиграча и наследника Данијелеа Де Росија за тренера, пише Коријере дело Спорт.

Тоти тренутно ради као један од заменика директора у спортском делу, после одласка Рамона Монћија неће доћи на место спортског директора, али без обзира на то имаће снажан утицај на све одлуке.

Зато најбољи стрелац и играч са највише утакмица у историји римског клуба жели да направи рокаду на месту тренера и уместо искусног Клаудија Ранијерија постави још увек активног фудбалера Де Росија.

Постоји могућност да Де Роси овог лета заврши каријеру јер ускоро пуни 36 година, а по завршетку ове сезоне истиче му уговор са вољеним клубом, јединог за кога је играо - исто као и Тоти.

Интересантно је да је Де Росијев отац Алберто тренер младог тима Роме.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар