Otac i sin treneri Rome - evo koga Toti želi...

Klaudio Ranijeri se izgleda neće dugo zadržati na klupi "vučice", a zameniće ga još uvek aktuelni igrač.

Fudbal 04.04.2019 | 20:00
Otac i sin treneri Rome - evo koga Toti želi...
Roma je od poslednjih pet utakmica, računajući i poraz u Ligi šampiona od Porta, izgubila četiri. "Vučica" je bila bolja samo od Empolija na Olimpiku.

Navijača, a očigledno i Frančeska Totija najviše je zaboleo poraz u "derbiju sunca" i to usred Rima. Napoli je pobedio 4:1 i na taj način dao signal čelnicima Rome da razmisle o promeni trenera.

Legendarni kapiten Frančesko Toti preuzeće ulogu tehničkog direktora Rome i prvi zadatak biće mu da postavi bivšeg saigrača i naslednika Danijelea De Rosija za trenera, piše Korijere delo Sport.

Toti trenutno radi kao jedan od zamenika direktora u sportskom delu, posle odlaska Ramona Monćija neće doći na mesto sportskog direktora, ali bez obzira na to imaće snažan uticaj na sve odluke.

Zato najbolji strelac i igrač sa najviše utakmica u istoriji rimskog kluba želi da napravi rokadu na mestu trenera i umesto iskusnog Klaudija Ranijerija postavi još uvek aktivnog fudbalera De Rosija.

Postoji mogućnost da De Rosi ovog leta završi karijeru jer uskoro puni 36 godina, a po završetku ove sezone ističe mu ugovor sa voljenim klubom, jedinog za koga je igrao - isto kao i Toti.

Interesantno je da je De Rosijev otac Alberto trener mladog tima Rome.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar