Погинула руска милионерка

Једна од најбогатијих жена у Русији Наталија Филева погинула је у авионској несрећи у близини Франкфурта у Њемачкој, а у судару са полицијским аутомобилом који је ишао на мјесто несреће страдало је још двоје људи из Санџака.  

Свијет 01.04.2019 | 22:26
Погинула руска милионерка
Филева, још један путник из авиона и пилот погинули су у авиону који се срушио на западу Њемачке, а према писању Дојче Велеа, вјерује се да су све троје руски држављани.

Руска компанија С7 Аирлинес идентификовала је једну од жртава као Наталију Филеву, која је била и сувласница те компаније.

Компанија је саопштила да да узрок несреће још није познат. 

У полицијском аутомобилу који је јурио на мјесто несреће и сударио се са другим возилом повријеђене су три особе, а портал Санџак ливе пренио је да су у другом аутомобилу страдали мушкарац из Пријепоља и његова вјереница из Бродарева.

Филева (55) је на Форбсовој листи за 2018. четврта најбогатија жена у Русији, а њено богатсво процјењује се на 660 милиона долара (534 милиона евра).

Како преносе руски медији вјерује се да су у авионској несрећи погинули и пилот и отац Филеве, док се у саопштењу полиције наводи да ће путници највјероватније бити идентификовани тек сљедеће недеље.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Здравко

01.04.2019 21:11

Бар да је мени дала бар 10 милиона долара да си направим летећи тањур 40 пута чвршћи од жељеза ево ме на промет на камацатки или лос Ангелес за сат времена то би био л тањур јахта оцес под воду ,на води или зраку без 10 милионцица немос се појавит да ти га неко склепа научио би ју как се вози сигурно неби страдала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

02.04.2019 06:17

ОВИ БОГАТАСИ МИСЛЕ ДА НЕ МОГУ ПОГИНУТ. ОНИ ГИНУ ЗА ВИЈЕК ВЈЕКОВА.

ОДГОВОРИТЕ