Poginula ruska milionerka

Jedna od najbogatijih žena u Rusiji Natalija Fileva poginula je u avionskoj nesreći u blizini Frankfurta u Njemačkoj, a u sudaru sa policijskim automobilom koji je išao na mjesto nesreće stradalo je još dvoje ljudi iz Sandžaka.  

Svijet 01.04.2019 | 22:26
Poginula ruska milionerka
Fileva, još jedan putnik iz aviona i pilot poginuli su u avionu koji se srušio na zapadu Njemačke, a prema pisanju Dojče Velea, vjeruje se da su sve troje ruski državljani.

Ruska kompanija S7 Airlines identifikovala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije.

Kompanija je saopštila da da uzrok nesreće još nije poznat. 

U policijskom automobilu koji je jurio na mjesto nesreće i sudario se sa drugim vozilom povrijeđene su tri osobe, a portal Sandžak live prenio je da su u drugom automobilu stradali muškarac iz Prijepolja i njegova vjerenica iz Brodareva.

Fileva (55) je na Forbsovoj listi za 2018. četvrta najbogatija žena u Rusiji, a njeno bogatsvo procjenjuje se na 660 miliona dolara (534 miliona evra).

Kako prenose ruski mediji vjeruje se da su u avionskoj nesreći poginuli i pilot i otac Fileve, dok se u saopštenju policije navodi da će putnici najvjerovatnije biti identifikovani tek sljedeće nedelje.

(Tanjug) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zdravko

01.04.2019 21:11

Bar da je meni dala bar 10 miliona dolara da si napravim leteći tanjur 40 puta čvršći od željeza evo me na promet na kamacatki ili los Angeles za sat vremena to bi bio l tanjur jahta oces pod vodu ,na vodi ili zraku bez 10 milioncica nemos se pojavit da ti ga neko sklepa naučio bi ju kak se vozi sigurno nebi stradala.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

02.04.2019 06:17

OVI BOGATASI MISLE DA NE MOGU POGINUT. ONI GINU ZA VIJEK VJEKOVA.

ODGOVORITE