Гатузо одбрусио критичарима!

Не брините за нас, нисмо мртви! "У меч улазимо са два лоша резултата, али тим је жив и здрав. Свесни смо потешкоћа са којима смо се суочили", поручује легенардни Рино.

Фудбал 02.04.2019 | 15:15
Гатузо одбрусио критичарима!
Милан се саплео два пута узастопно и више него завидну позицију претворио у прилично ризичну, али ЂенароГатузо верује да ће се његова екипа подићи већ у вечерашњем мечу против Удинезеа на Сан Сиру (19.00).

Росонери су под великим притиском, с обзиром да петопласирани Лацио има утакмицу мање и три бода мање од Милана.

"У меч улазимо са два лоша резултата, али тим је жив и здрав. Свесни смо потешкоћа са којима смо се суочили, али нисмо мртви. Прави лек за све је победа. Такође треба разумети и критеријум суђења. На пример, Орсато воли ретко да свира. Морате да знате како да разговарате са судијама. Против Сампдорије је било неколико сумњивих инцидената, али морамо их прихватити. Не можемо да кривимо одлуке судија. Сви весламо на истом броду и миран сам. Наш циљ је да се пласирамо у Лигу шампиона и сви се држимо заједно како би се то остварило", рекао је Гатузо.

Директор Леонардо дао је подршку темпераментном стратегу, уз коментар да у клубу никада нису размишљали да смене Гатуза.

"Већ сам чуо све приче о мом односу са Леонардом, али нас двојица смо већ одбавили разговор".

Самопоуздање Ђанлуиђија Донаруме није на завидном нивоу након велике грешке у мечу са Сампдоријом.

"Критика је то, али он је смирен. Он је преузео одговорност, тако нешто може да вам се деси".

Удинезе није баук, али би само оптерећење могло да поквари планове Росонера.

"За нас је овај меч кључан, покушаћемо да изађемо на терен са правим ставом. Јасно је да када изгубите дерби са собон носите неки ментални терет, али сада морамо само да се усресредимо на Удинезе. Ништа више од тога...", поручио је Гатузо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар