Gatuzo odbrusio kritičarima!

Ne brinite za nas, nismo mrtvi! "U meč ulazimo sa dva loša rezultata, ali tim je živ i zdrav. Svesni smo poteškoća sa kojima smo se suočili", poručuje legenardni Rino.

Fudbal 02.04.2019 | 15:15
Gatuzo odbrusio kritičarima!
Milan se sapleo dva puta uzastopno i više nego zavidnu poziciju pretvorio u prilično rizičnu, ali ĐenaroGatuzo veruje da će se njegova ekipa podići već u večerašnjem meču protiv Udinezea na San Siru (19.00).

Rosoneri su pod velikim pritiskom, s obzirom da petoplasirani Lacio ima utakmicu manje i tri boda manje od Milana.

"U meč ulazimo sa dva loša rezultata, ali tim je živ i zdrav. Svesni smo poteškoća sa kojima smo se suočili, ali nismo mrtvi. Pravi lek za sve je pobeda. Takođe treba razumeti i kriterijum suđenja. Na primer, Orsato voli retko da svira. Morate da znate kako da razgovarate sa sudijama. Protiv Sampdorije je bilo nekoliko sumnjivih incidenata, ali moramo ih prihvatiti. Ne možemo da krivimo odluke sudija. Svi veslamo na istom brodu i miran sam. Naš cilj je da se plasiramo u Ligu šampiona i svi se držimo zajedno kako bi se to ostvarilo", rekao je Gatuzo.

Direktor Leonardo dao je podršku temperamentnom strategu, uz komentar da u klubu nikada nisu razmišljali da smene Gatuza.

"Već sam čuo sve priče o mom odnosu sa Leonardom, ali nas dvojica smo već odbavili razgovor".

Samopouzdanje Đanluiđija Donarume nije na zavidnom nivou nakon velike greške u meču sa Sampdorijom.

"Kritika je to, ali on je smiren. On je preuzeo odgovornost, tako nešto može da vam se desi".

Udineze nije bauk, ali bi samo opterećenje moglo da pokvari planove Rosonera.

"Za nas je ovaj meč ključan, pokušaćemo da izađemo na teren sa pravim stavom. Jasno je da kada izgubite derbi sa sobon nosite neki mentalni teret, ali sada moramo samo da se usresredimo na Udineze. Ništa više od toga...", poručio je Gatuzo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar