Незапамћени ватерполо циркус!

Европско финале готово, а резултат – нико не зна! Меч Марсељ - Јадран два дана није закључен!

Остали спортови 02.04.2019 | 16:15
Незапамћени ватерполо циркус!
Такав циркус око једне утакмице одавно није виђен, иако је ватерполо спорт у којем се ван базена вечито дешавају чудне ствари. Овог пута је направљен незапамћен хаос и то око утакмице финала Купа Европе!

Састали су се Марсељ и Јадран из Херцег Новог. Утакмица је имала потпуно нормалан ток, ништа необично се није дешавало и у том духу је и завршена. Резултатом 9:7 за Марсељ. Барем је таква била прва информација. Објављена чак и на службеним странама Европске ватерполо асоцијације.

А, онда је непуних сат времена касније резултат промењен у 9:8. Па, сат времена касније поново у 9:7, уз објављену службени записник са утакмице.

Можда би се на томе и завршило, помислио би неко да је појединац направио гаф на интернет странама ЛЕН-а, али... Спортске новости нису стале на томе, већ су позвале хрватског ватерполисту Анта Вукичевића, који игра за Марсељ. На питање којим резултатом је завршена утакмица, он је одмах одговорио:

"Било је 9:8. Сигурно".

Исти лист је потом позвао у суботу увече високог функционера ЛЕН-а, који је рекао да је меч завршен резултатом 9:7. А, у недељу ујутру је стигла исправка: ипак је 9:8!

На крају је установљено да је делегат направио невероватан пропуст. Један гол Јадрана је уписао као – искључење! Румун Николае Фијорију, који има 80 година, промашио је колону у записнику и закинуо Црногорце за гол.

Није мала ствар, следи реванш. А, јурити један или два гола противника никако није исто.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар