Чудна фрка у Загребу!

Биће премије, али прво да платите дресове! Бизаран разлог за тензије на Максимиру!

Фудбал 04.04.2019 | 14:45
Чудна фрка у Загребу!
Фрка на Максимиру, за какву до сада нисмо чули! Фудбалерима Динама из Загреба управа клуба одбија да исплати договорене премије за успех у Лиги Европе, све док не плате све дресове које су шаком и капом делили после утакмица навијачима, пријатељима, родбини...

Колико год Динамо плесао по терену ове сезоне, а остварио је историјско презимљавање у Европи после више од 40 година, на Балкану се увек нађе неки разлог за трзавице, да не буде све тако идеално. Тако се затегла линија комуникације између управе и играча, наравно, због пара.

Дошло је време да се исплате обећане премије за Лигу Европе, али је играчима јасно речено: прво да сваки плати за сваки дрес који је изнео из клуба! Како пише хрватски 24 сата, тај цех уопште није мали, јер су фудбалери опијени победама бацали и делили опрему на „вагоне“.

А, још на почетку сезоне је у правилник клуба унета ставка, са којом су играчи упознати, али изгледа да нису много марили за њу, да за сваки поклоњени дрес мора да се плати у клупску касу. Бесплатних дресова ни за фудбалере нема. Кажу, то је пракса у многим великим клубовима на Западу.

Клупски званичници су подвукли црту и направили рачун који је додељен сваком играчу. Изволите господо, прво платите шта сте дужни, па ћете добити своје поштено зарађене паре.

А, само ове сезоне Динамо је зарадио 17 милиона евра од утакмица у Европи!

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар