Čudna frka u Zagrebu!

Biće premije, ali prvo da platite dresove! Bizaran razlog za tenzije na Maksimiru!

Fudbal 04.04.2019 | 14:45
Čudna frka u Zagrebu!
Frka na Maksimiru, za kakvu do sada nismo čuli! Fudbalerima Dinama iz Zagreba uprava kluba odbija da isplati dogovorene premije za uspeh u Ligi Evrope, sve dok ne plate sve dresove koje su šakom i kapom delili posle utakmica navijačima, prijateljima, rodbini...

Koliko god Dinamo plesao po terenu ove sezone, a ostvario je istorijsko prezimljavanje u Evropi posle više od 40 godina, na Balkanu se uvek nađe neki razlog za trzavice, da ne bude sve tako idealno. Tako se zategla linija komunikacije između uprave i igrača, naravno, zbog para.

Došlo je vreme da se isplate obećane premije za Ligu Evrope, ali je igračima jasno rečeno: prvo da svaki plati za svaki dres koji je izneo iz kluba! Kako piše hrvatski 24 sata, taj ceh uopšte nije mali, jer su fudbaleri opijeni pobedama bacali i delili opremu na „vagone“.

A, još na početku sezone je u pravilnik kluba uneta stavka, sa kojom su igrači upoznati, ali izgleda da nisu mnogo marili za nju, da za svaki poklonjeni dres mora da se plati u klupsku kasu. Besplatnih dresova ni za fudbalere nema. Kažu, to je praksa u mnogim velikim klubovima na Zapadu.

Klupski zvaničnici su podvukli crtu i napravili račun koji je dodeljen svakom igraču. Izvolite gospodo, prvo platite šta ste dužni, pa ćete dobiti svoje pošteno zarađene pare.

A, samo ove sezone Dinamo je zaradio 17 miliona evra od utakmica u Evropi!

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar