Роналдо у трци са временом пред Ајакс...

Један од најбољих фудбалера свијета има минималне шансе да се опорави до 10. априла и утакмице у Амстердаму.

Фудбал 02.04.2019 | 08:45
Роналдо у трци са временом пред Ајакс...
Кристијано Роналдо избјегао је суспензију због недоличне прославе пласмана у четвртфинале Лиге шампиона, али можда ипак неће заиграти против Ајакса, макар у првом мечу.

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри изјавио је да није оптимиста поводом његовог опоравка до утакмице на "Јохан Кројф арени", заказане за 10. април.

Роналдо је прије седам дана повриједио задњу ложу у мечу квалификација за ЕУРО 2020. између Португала и Србије (1:1), када је морао да напусти терен послије пола сата игре. Прегледима је утврђено да га чека пауза од најмање двије недјеље.

"Његово стање сада је много боље. До прве четвртфиналне утакмице Лиге шампиона остало је још девет дана, тако да има времена за коначну одлуку. Надам се да ће бити спреман, али биће тешко", рекао је Алегри.

Он је додао да у клубу морају бити опрезни, како у журби не би направили још већу штету и изгубили свог кључног играча за дужи период.

Добра вест за Алегрија је да су Даглас Коста и Сами Кедира спремни након повреда, а ускоро ће и Хуан Квадрадо.

Јувентус је међу осам најбољих у Европи прошао кроз двомеч против Атлетико Мадрида (0:2, 3:0), док су Душан Тадић и "копљаници" шокирали браниоца титуле, Реал Мадрид (1:2, 3:1).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар