Ronaldo u trci sa vremenom pred Ajaks...

Jedan od najboljih fudbalera svijeta ima minimalne šanse da se oporavi do 10. aprila i utakmice u Amsterdamu.

Fudbal 02.04.2019 | 08:45
Ronaldo u trci sa vremenom pred Ajaks...
Kristijano Ronaldo izbjegao je suspenziju zbog nedolične proslave plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, ali možda ipak neće zaigrati protiv Ajaksa, makar u prvom meču.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da nije optimista povodom njegovog oporavka do utakmice na "Johan Krojf areni", zakazane za 10. april.

Ronaldo je prije sedam dana povrijedio zadnju ložu u meču kvalifikacija za EURO 2020. između Portugala i Srbije (1:1), kada je morao da napusti teren poslije pola sata igre. Pregledima je utvrđeno da ga čeka pauza od najmanje dvije nedjelje.

"Njegovo stanje sada je mnogo bolje. Do prve četvrtfinalne utakmice Lige šampiona ostalo je još devet dana, tako da ima vremena za konačnu odluku. Nadam se da će biti spreman, ali biće teško", rekao je Alegri.

On je dodao da u klubu moraju biti oprezni, kako u žurbi ne bi napravili još veću štetu i izgubili svog ključnog igrača za duži period.

Dobra vest za Alegrija je da su Daglas Kosta i Sami Kedira spremni nakon povreda, a uskoro će i Huan Kvadrado.

Juventus je među osam najboljih u Evropi prošao kroz dvomeč protiv Atletiko Madrida (0:2, 3:0), dok su Dušan Tadić i "kopljanici" šokirali branioca titule, Real Madrid (1:2, 3:1).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar