Дјевојчица аутом ударила мајку

Једанаестогодишња дјевојчица из Дрвара и мајка чији су иницијали М. З. (44) тешко су повријеђени у овом мјесту када је дијете покренуло аутомобил који је потом ударио у металну ограду, рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона Ивица Врдољак.  

 

Босна и Херцеговина 01.04.2019 | 15:28
Дјевојчица аутом ударила мајку
– Полицијска станице Дрвар добила је дојаву запослених Дома здравља Дрвар да су довезени жена и дијете који су задобили повреде у саобраћајној несрећи – рекао је Врдољак и додао да су дојаву запримили јуче око 18.30 часова. 

Повријеђенима је указана љекарска помоћ након чега су обоје превезени у кантоналну болницу у Ливно, да би дијете потом у тешком стању пребачено у Клинички-болнички центар у Сплиту.

Из полиције су навели да се на мјесту догађаја дошло до сазнања да је дјевојчица у једном моменту ушла у “мерцедес”, покренула возило, “покосила” мајку која је стајала поред аутомобила и затим се забила у металну ограду. Мајка је тешко повријеђена.

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Триво

03.04.2019 20:50

Нажалост,тешка трагедија у једној честитој фамилији.Превише су дјеци знатижељној допуштене опасне ствари.Људска не пажња.

ОДГОВОРИТЕ