Djevojčica autom udarila majku

Jedanaestogodišnja djevojčica iz Drvara i majka čiji su inicijali M. Z. (44) teško su povrijeđeni u ovom mjestu kada je dijete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.  

 

Bosna i Hercegovina 01.04.2019 | 15:28
Djevojčica autom udarila majku
– Policijska stanice Drvar dobila je dojavu zaposlenih Doma zdravlja Drvar da su dovezeni žena i dijete koji su zadobili povrede u saobraćajnoj nesreći – rekao je Vrdoljak i dodao da su dojavu zaprimili juče oko 18.30 časova. 

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć nakon čega su oboje prevezeni u kantonalnu bolnicu u Livno, da bi dijete potom u teškom stanju prebačeno u Klinički-bolnički centar u Splitu.

Iz policije su naveli da se na mjestu događaja došlo do saznanja da je djevojčica u jednom momentu ušla u “mercedes”, pokrenula vozilo, “pokosila” majku koja je stajala pored automobila i zatim se zabila u metalnu ogradu. Majka je teško povrijeđena.

(Srpskainfo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Trivo

03.04.2019 20:50

Nažalost,teška tragedija u jednoj čestitoj familiji.Previše su djeci znatiželjnoj dopuštene opasne stvari.Ljudska ne pažnja.

ODGOVORITE