Џерард: Не могу више да те браним!

Казнићемо те, а новац иде навијачима! Тренер Ренџерса јасан после искључења Морелоса.

Фудбал 01.04.2019 | 08:45
Џерард: Не могу више да те браним!
Пораз може да се телерише, чак и кад је претрплеј у дербију, али за нека понашања на нивоу тинејџера нема оправдања. Тог принципа држи се Стивен Џерард који је одмах после резултатског неуспеха у дуелу са Селтиком (1:2) најавио да че казнити првог стрелца екипе, Алфреда Морелоса.

Све због тога што је после пола сата дуела у Глазгову зарадио црвени картон, јер је лактом ударио у лице капитена домаћег тима Скота Брауна.

„Биће кажњен, а казна ће бити финансијска. Новац од санкције ћемо проследити навијачима, који су дошли на утакмицу. Мислим да је то једино исправно. Оставио је Морелос саиграче и клуб на цедилу, поново. Не могу више да га браним. И даље га волим, фантастичан је играч, међутим, предложићу управи да му одбије од плате“, објаснио је Џерард шта следује стрелцу 29 и асистенту за 11 голова ове сезоне.

Има и право, јер је колумбијском шпицу ово било чак пето искључење ове сеозне. Једино што га некадшањи капитен Ливерпула донекле разуме подсећајући да му је противник био, такође, пргав.

„Играли смо против фудбалера који воли да провоцира (Скот Паркер, оп.ау). Морелос и Кент су били испровоцирани. Селтикови навијачи имају право да славе победу, али кад вам се уносе у лоице онда и мој везиста Халидеј има право да штити саиграче. Дечко који је од почетка утакмице провоцирао заслужује, такође, да буде кажњен. Кад си изазван, једино исправно је казнити оба актера инцидента. Ипак, сами смо себи највише наудили ове сезоне кршећи дисциплину. Превише сам неке поступке толерисао мојим играчима“, додао је Стивен Џерард.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар