Сусрет прве даме и краљице Јордана

Захваљујући титули, лепоти, осмеху и елегантном стилу краљица Ранија од Јордана важи за једну од најмоћнијих жена на свету, а њена грациозност, шарм и гостољубивост начинили су од Јордана једну од најпожељнијих дестинација светског џет-сета.

Свијет 31.03.2019 | 10:55
Сусрет прве даме и краљице Јордана
Краљица Ранија је, када је дошла на престо, ушла у историју као најмлађа краљица на свету, а модни часописи редовно је сврставају у сам врх листи најстилизованијих и најлепших жена света. Цене је и у Јордану али и у целом свету, а свако њено појављивање у јавности будно се прати.

Тако је било и сада, приликом посете Француској.

Председник Француске Макрон и његова супруга Брижит, такође позната као велики модни узор, овог пута остали су у сенци Раније.

Брижит се, као и често у оваквим приликама, одлучила за строгу елеганцију. У тегет хаљини и салонкама у истом тону, Брижит је била сува елеганција. А Ранија је у овај сусрет унела дозу екстраваганције и савременог стила.



Крај строго обучене Брижит, Ранија је деловала још разиграније и лепршавије у својој плисираној сукњи с поставом од чипке. Горњи део комбинације чинила је кратка кожна јакна, а уз све је искомбиновала сјајне црне салонке.

Комбинацију је разбила торбицом са златним детаљима, а све употпунила елегантном фризуром и дискретном а врло ефектном шминком.

Ранија је још једном показала да је не зову тек тако краљицом стила и једном од најелегантнијих жена на свету. У беспрекорном модном издању још једном је показала да стил и сексепил не укључују и голотињу, напротив.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

31.03.2019 10:29

Иста Зељка кад је била младја . Хахаххахахаххахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

31.03.2019 16:21

Ма немој тако урецес Зељку.

Name

Ккк

01.04.2019 07:09

Игоре,насмијао си ме од срца,свака цаст на коментару!