Лазић: Цијела сезона у трећој утакмици!

„Мислим да ће бити већи притисак, али био је присутан и вечерас. Играмо пред нашим навијачима, свакако да морамо да победимо“, поручује капитен црвено-белих.

Кошарка 31.03.2019 | 11:00
Лазић: Цијела сезона у трећој утакмици!
Кошаркаши Црвене звезде нису успели да одрже предност од четири поена, коју су имали четири и по минута пре краја друге утакмице плеј-офа са Партизаном, па ће о финалисти АБА лиге одлучивати мајсторица (6. март, 20.00).

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић жали за тренуцима из финиша утакмице, али поручује да ће његова екипа учинити све да слави у одлучујућој утакмици.

"Имали смо мање-више контролу утакмице до последња четири минута, када смо им дозволили да се врате, направили су ту серију и преокренули резултат. Мислим да је било 12:5, што је заиста недопустиво. Целу утакмицу смо били у вођству или на пар поена заостатка, био је план да исконтролишемо до краја утакмице, али нисмо успели. Чека нас трећа утакмица. Та четири минута смо дозволили много ствари, скокове у нападу... Али, све је то саставни део утакмице, није смело да се се деси, али десило се", поручује Лазић.

Повреда Регланда, искључење Перпероглуа... Све је то отежало посао екипи Милана Томића.

"Морамо сви да будемо фокусирани, без обзира на то ко је на терену, ко није у игри. То је наш посао и то се очекује од нас. Покушаћемо да се припремимо до следеће утакмице. Цела сезона фактички стаје у ту трећу утакмицу у овом тренутку. Мислим да ће бити већи притисак, али био је присутан ивечерас. Играмо пред нашим навијачима, свакако да морамо да победимо", рекао је Лазић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар