Lazić: Cijela sezona u trećoj utakmici!

„Mislim da će biti veći pritisak, ali bio je prisutan i večeras. Igramo pred našim navijačima, svakako da moramo da pobedimo“, poručuje kapiten crveno-belih.

Košarka 31.03.2019 | 11:00
Lazić: Cijela sezona u trećoj utakmici!
Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da održe prednost od četiri poena, koju su imali četiri i po minuta pre kraja druge utakmice plej-ofa sa Partizanom, pa će o finalisti ABA lige odlučivati majstorica (6. mart, 20.00).

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić žali za trenucima iz finiša utakmice, ali poručuje da će njegova ekipa učiniti sve da slavi u odlučujućoj utakmici.

"Imali smo manje-više kontrolu utakmice do poslednja četiri minuta, kada smo im dozvolili da se vrate, napravili su tu seriju i preokrenuli rezultat. Mislim da je bilo 12:5, što je zaista nedopustivo. Celu utakmicu smo bili u vođstvu ili na par poena zaostatka, bio je plan da iskontrolišemo do kraja utakmice, ali nismo uspeli. Čeka nas treća utakmica. Ta četiri minuta smo dozvolili mnogo stvari, skokove u napadu... Ali, sve je to sastavni deo utakmice, nije smelo da se se desi, ali desilo se", poručuje Lazić.

Povreda Reglanda, isključenje Perperoglua... Sve je to otežalo posao ekipi Milana Tomića.

"Moramo svi da budemo fokusirani, bez obzira na to ko je na terenu, ko nije u igri. To je naš posao i to se očekuje od nas. Pokušaćemo da se pripremimo do sledeće utakmice. Cela sezona faktički staje u tu treću utakmicu u ovom trenutku. Mislim da će biti veći pritisak, ali bio je prisutan ivečeras. Igramo pred našim navijačima, svakako da moramo da pobedimo", rekao je Lazić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar