Цвајта: Унион Берлину бјежи промоција, нула у Бохуму!

Други узастопни пораз за екипу из Берлина.

Фудбал 30.03.2019 | 17:45
Цвајта: Унион Берлину бјежи промоција, нула у Бохуму!
Као да се Унион Берлин предомислио, као да му се сад не улази у прву лигу. Два коло, два пораза. Овог пута, у 27. рунди првенства, је на свом терен изгубио од Падерборна, који са ова три бода постаје кандидат за место у баражу – 3:1.

Кристофер Антви-Ађеј је био врло себичан у том 41. минуту меча, када је готово од центра вукао лопту у контри, па иако је имао саиграча који му се отварао да избије сам на голмана, решио је да сам заврши акцију. Тукао је Ађеј са ивице шеснаестерца и на његову срећу – погодио је.

Падерборн је рутински чувао предност до самог финиша, када је доживео тотални бродолом. Најпре је Свен Микел повисио на 2:0, а онда је у 92. минуту Клемент дотукао домаћина.

Дерби кола играчи су Бохум и Хамбургер и завршио се неславно – 0:0. Слађи део колача носе гости, који сада имају четири бода више од Унион Берлина и све су ближи експресном повратку у Бундеслигу.

Дармштат и Регензбург су одиграли меч маниром италијанских прволигаша. Оба тима су у миру средине табеле, не могу много ни горе, ни доле, па самим тим 1:1 је дошло као прихватљив резултат за обе стране.

Истина, Дармштат је био доста бољи, испалио је чак 25 удараца ка голу ривала, али неће много патити због ремија, поготово што му је ово трећа узастопна утакмица без пораза.

НЕМАЧКА 2 - 27. коло

Петак

Магдебург - Хајденхајм 0:0
Санкт Паули - Дуизбург 0:0

Субота

Бохум – Хамбургер  0:0

Дармштат – Регензбург  1:1 (0:0)
/Дурсун 55 – Гајпл 69/

Унион Берлин – Падерборн  1:3 (0:1)
/Полтер 93 - Антви-Ађеј 41, Микел 88, Клемент 92/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар