Cvajta: Union Berlinu bježi promocija, nula u Bohumu!

Drugi uzastopni poraz za ekipu iz Berlina.

Fudbal 30.03.2019 | 17:45
Cvajta: Union Berlinu bježi promocija, nula u Bohumu!
Kao da se Union Berlin predomislio, kao da mu se sad ne ulazi u prvu ligu. Dva kolo, dva poraza. Ovog puta, u 27. rundi prvenstva, je na svom teren izgubio od Paderborna, koji sa ova tri boda postaje kandidat za mesto u baražu – 3:1.

Kristofer Antvi-Ađej je bio vrlo sebičan u tom 41. minutu meča, kada je gotovo od centra vukao loptu u kontri, pa iako je imao saigrača koji mu se otvarao da izbije sam na golmana, rešio je da sam završi akciju. Tukao je Ađej sa ivice šesnaesterca i na njegovu sreću – pogodio je.

Paderborn je rutinski čuvao prednost do samog finiša, kada je doživeo totalni brodolom. Najpre je Sven Mikel povisio na 2:0, a onda je u 92. minutu Klement dotukao domaćina.

Derbi kola igrači su Bohum i Hamburger i završio se neslavno – 0:0. Slađi deo kolača nose gosti, koji sada imaju četiri boda više od Union Berlina i sve su bliži ekspresnom povratku u Bundesligu.

Darmštat i Regenzburg su odigrali meč manirom italijanskih prvoligaša. Oba tima su u miru sredine tabele, ne mogu mnogo ni gore, ni dole, pa samim tim 1:1 je došlo kao prihvatljiv rezultat za obe strane.

Istina, Darmštat je bio dosta bolji, ispalio je čak 25 udaraca ka golu rivala, ali neće mnogo patiti zbog remija, pogotovo što mu je ovo treća uzastopna utakmica bez poraza.

NEMAČKA 2 - 27. kolo

Petak

Magdeburg - Hajdenhajm 0:0
Sankt Pauli - Duizburg 0:0

Subota

Bohum – Hamburger  0:0

Darmštat – Regenzburg  1:1 (0:0)
/Dursun 55 – Gajpl 69/

Union Berlin – Paderborn  1:3 (0:1)
/Polter 93 - Antvi-Ađej 41, Mikel 88, Klement 92/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar