Млади СДС-а у акцији чишћења

Млади активисти Градског одбора Српске демократске странке Бијељина узели су учешће у акцији “Април- мјесец чистоће” и од отпада очистили путни појас поред заобилазнице око Бијељине. Акцији се прикључио и предсједник Градског одбора Српске демоктарске странке Бијељина Мићо Мићић.

Република Српска 30.03.2019 | 14:32
Млади СДС-а у акцији чишћења
У сусрет априлу – мјесецу чистоће активисти Српске демократске странке одлучили су да очисте дио Бијељине гдје је присутна велика количина отпада и на тај начин дају лични допринос да град буде чистији и уреднији.

Упутили су апел суграђанима да буду много савјеснији те смеће одлажу на мјеста предвиђена за то.

“Наш циљ је прије свега да активирамо све људе како би град био чист током цијеле године. Данас је омладина Српске демократске странке препознала акцију и велики број њих су ту да очисте пут око заобилазнице,а на тај начин дају примјер и осталој омладини и људима да је град наш и да треба да буде чист”, рекао је предсједник Градског одбора СДС у Бијељини Мићо Мићић

Сакупљањем отпада може се заштити животна средина и дати примјер другима да се прикључе сличним акцијама уређења околине.



“Данашњој акцији се одазвало око осамдесет активиста младих Српске демократске странке. Хожемо да овом акцијом покажемо да је важно очувати животну средину. Ми смо и протеклих година активно учествовали у овим акцијама што ћемо радити и у наредном периоду, као и у активном учешћу која се тичу свих других ствари ,а које су битне за живот у граду Бијељина,” рекао је предсједник Градског одбора младих СДС Владимир Љубојевић

Као и сваке године током мјесеца априла биће проведено низ акција да би се очистио сваки дио Бијељине са једним циљем, да град буде љепши и чистији.



БН ТВ
(Фото: Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Измјестите Депонију То Је Прече

30.03.2019 14:06

Ја кад сам пролазио и видио људе обрадовах се да протествују да се измјести депонија кад оно странацки пијуни се рекламирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОЉЕ

30.03.2019 15:19

Да су почастили странку. Смеће се чисти од свог дворишта.

Name

Пзд

30.03.2019 15:32

Добро је да млади узму учеш¢е у неким акцијама ал није добро што их дијелите страначки

Name

ЛаwАндОрдер

30.03.2019 15:37

Браво! Рад и само рад! Сад сам више убиједјен да сва ова повика на политичаре и оне увезане са њима није потпуно оправдана. Знам многе честите, раде људе у политици, у различитим странкама, и знам да више и боље раде и код куће и на радним мјесту од нас који ‘дрвимо’ и критикујемо на порталима. Ко ради тај и гријеши, ипак је све до нас, не ‘њих’.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј.

31.03.2019 09:13

И треба да цисте не само у Априли као мјесецу цистоце него на крају сваког мјесеца да организују омладину да покупи смеце које углавном они сами и направе.Гдје год се окренете по каналима или паркинзима крај пута бацене су конзерве од пива кока коле фласице од воде сокова амбалаза од "пице" углавном све оно сто користи омладина.Требало би јос само провјерити колико је костала та добровољна акција.

ОДГОВОРИТЕ