Mladi SDS-a u akciji čišćenja

Mladi aktivisti Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Bijeljina uzeli su učešće u akciji “April- mjesec čistoće” i od otpada očistili putni pojas pored zaobilaznice oko Bijeljine. Akciji se priključio i predsjednik Gradskog odbora Srpske demoktarske stranke Bijeljina Mićo Mićić.

Republika Srpska 30.03.2019 | 14:32
Mladi SDS-a u akciji čišćenja
U susret aprilu – mjesecu čistoće aktivisti Srpske demokratske stranke odlučili su da očiste dio Bijeljine gdje je prisutna velika količina otpada i na taj način daju lični doprinos da grad bude čistiji i uredniji.

Uputili su apel sugrađanima da budu mnogo savjesniji te smeće odlažu na mjesta predviđena za to.

“Naš cilj je prije svega da aktiviramo sve ljude kako bi grad bio čist tokom cijele godine. Danas je omladina Srpske demokratske stranke prepoznala akciju i veliki broj njih su tu da očiste put oko zaobilaznice,a na taj način daju primjer i ostaloj omladini i ljudima da je grad naš i da treba da bude čist”, rekao je predsjednik Gradskog odbora SDS u Bijeljini Mićo Mićić

Sakupljanjem otpada može se zaštiti životna sredina i dati primjer drugima da se priključe sličnim akcijama uređenja okoline.



“Današnjoj akciji se odazvalo oko osamdeset aktivista mladih Srpske demokratske stranke. Hožemo da ovom akcijom pokažemo da je važno očuvati životnu sredinu. Mi smo i proteklih godina aktivno učestvovali u ovim akcijama što ćemo raditi i u narednom periodu, kao i u aktivnom učešću koja se tiču svih drugih stvari ,a koje su bitne za život u gradu Bijeljina,” rekao je predsjednik Gradskog odbora mladih SDS Vladimir Ljubojević

Kao i svake godine tokom mjeseca aprila biće provedeno niz akcija da bi se očistio svaki dio Bijeljine sa jednim ciljem, da grad bude ljepši i čistiji.



BN TV
(Foto: Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Izmjestite Deponiju To Je Preče

30.03.2019 14:06

Ja kad sam prolazio i vidio ljude obradovah se da protestvuju da se izmjesti deponija kad ono stranacki pijuni se reklamiraju.

ODGOVORITE
Name

BOLJE

30.03.2019 15:19

Da su počastili stranku. Smeće se čisti od svog dvorišta.

Name

Pzd

30.03.2019 15:32

Dobro je da mladi uzmu učeš¢e u nekim akcijama al nije dobro što ih dijelite stranački

Name

LawAndOrder

30.03.2019 15:37

Bravo! Rad i samo rad! Sad sam više ubijedjen da sva ova povika na političare i one uvezane sa njima nije potpuno opravdana. Znam mnoge čestite, rade ljude u politici, u različitim strankama, i znam da više i bolje rade i kod kuće i na radnim mjestu od nas koji ‘drvimo’ i kritikujemo na portalima. Ko radi taj i griješi, ipak je sve do nas, ne ‘njih’.

ODGOVORITE
Name

mj.

31.03.2019 09:13

I treba da ciste ne samo u Aprili kao mjesecu cistoce nego na kraju svakog mjeseca da organizuju omladinu da pokupi smece koje uglavnom oni sami i naprave.Gdje god se okrenete po kanalima ili parkinzima kraj puta bacene su konzerve od piva koka kole flasice od vode sokova ambalaza od "pice" uglavnom sve ono sto koristi omladina.Trebalo bi jos samo provjeriti koliko je kostala ta dobrovoljna akcija.

ODGOVORITE