Енглези долазе у Фиренцу због Миленковића!

Скаути са Острва се најавили да ће у недељу свратити у Фиренцу.

Фудбал 30.03.2019 | 11:45
Енглези долазе у Фиренцу због Миленковића!
Интересовање великих клубова за Николу Миленковића не јењава. Нема ни разлога за тако нешто, млади српски репрезентативац игра „као матор“, докторски је командовао одбраном Орлова на гостовању код првака Европе Португалије минулог понедељка (1:1).

Миленковић доминира и у одбрани Фјорентине, па по сазнањима Коријере дело Спорта, у недељу ће скаути неколико енглеских клубова бити на утакмици љубичастих против Торина, са намером да гледају српског дефанзивца. Снимаће и Енрикеа Кијезу, за којим је једнако велика јагма као за младим Србином.

Никола је јесенас био на оку Манчестер јунајтеда и можда би већ био на Олд Трафорду, да је менаџер екипе остао Жозе Мурињо. После отказа Португалцу, Црвени ђаволи су стали на лопту и нису се трошили у зимском прелазном року. Сада када је потписивањем уговора са Оле Гунаром Солскјером и тај проблем решен, почиње операција „летњи прелазни рок“, а у њој се поново помиње име Николе Миленковића.

Поред Енглеза, а шушка се да је и Тотенхем заинтересован, мада су Певци познати као слабе трошаџије последњих година.

Можда и фаворит у трци за Миленковићем је Атлетико из Мадрида, који је зимус слао понуду Фјорентини, али је одбијена. Сада Шпанце чека велико реновирање екипе, поготово у одбрани. Био је и Јувентус заинтересован, редовно је пратио Николу, ионако му је ту пред носом, али по последњим информацијама, Стара дама је проценила да јој је много да плати 60 милиона евра, колико је цена коју држе у Фиренци.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар