Englezi dolaze u Firencu zbog Milenkovića!

Skauti sa Ostrva se najavili da će u nedelju svratiti u Firencu.

Fudbal 30.03.2019 | 11:45
Englezi dolaze u Firencu zbog Milenkovića!
Interesovanje velikih klubova za Nikolu Milenkovića ne jenjava. Nema ni razloga za tako nešto, mladi srpski reprezentativac igra „kao mator“, doktorski je komandovao odbranom Orlova na gostovanju kod prvaka Evrope Portugalije minulog ponedeljka (1:1).

Milenković dominira i u odbrani Fjorentine, pa po saznanjima Korijere delo Sporta, u nedelju će skauti nekoliko engleskih klubova biti na utakmici ljubičastih protiv Torina, sa namerom da gledaju srpskog defanzivca. Snimaće i Enrikea Kijezu, za kojim je jednako velika jagma kao za mladim Srbinom.

Nikola je jesenas bio na oku Mančester junajteda i možda bi već bio na Old Trafordu, da je menadžer ekipe ostao Žoze Murinjo. Posle otkaza Portugalcu, Crveni đavoli su stali na loptu i nisu se trošili u zimskom prelaznom roku. Sada kada je potpisivanjem ugovora sa Ole Gunarom Solskjerom i taj problem rešen, počinje operacija „letnji prelazni rok“, a u njoj se ponovo pominje ime Nikole Milenkovića.

Pored Engleza, a šuška se da je i Totenhem zainteresovan, mada su Pevci poznati kao slabe trošadžije poslednjih godina.

Možda i favorit u trci za Milenkovićem je Atletiko iz Madrida, koji je zimus slao ponudu Fjorentini, ali je odbijena. Sada Špance čeka veliko renoviranje ekipe, pogotovo u odbrani. Bio je i Juventus zainteresovan, redovno je pratio Nikolu, ionako mu je tu pred nosom, ali po poslednjim informacijama, Stara dama je procenila da joj je mnogo da plati 60 miliona evra, koliko je cena koju drže u Firenci.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar