Видео: Шта ће БУРГЕР У СВЕМИРУ?!

Фудбалери Колчестер Јунајтеда шокирали су се када су на свом терену нашли замрзнути хамбургер прикачен за ГоПро камеру.

Фудбал 02.04.2019 | 12:00
Видео: Шта ће БУРГЕР У СВЕМИРУ?!
Фудбалери Колчестер Јунајтеда су се нашли у шоку када су у среду на свом терену нашли замрзнути хамбургер закачен за кутију од полистирена у којој је био ГоПро. Мистерију су твитовали и убрзо се јавио власник овог чудноватог склопа.

Јутјубер Том Станиланд, познатији под псеудонимом "Киллем", позвао је овај друголигашки клуб да им објасни о чему се ради. Он је зарад кликова на YоуТубе каналу одлучио да пошаље хамбургер у свемир!

"Послао сам бургер у свемир уз помоћ метеоролошког балона. Успео је да достигне висину од око 38 и по километара, а онда је балон пукао. Тако је бургер на крају завршио овде", објаснио је Том.

Технички, балон са хамбургером и није успео да дође до свемира, који је удаљен 100 километара од површине Земље, али је био добар покушај!

"Када смо открили бургер на терену у среду, нисмо баш били сигурни шта да мислимо поводом тога, али смо били срећни што смо успели да ујединимо Тома са његовим оброком и опреном. Видели смо много чудних ствари у фудбалу током година, али ово мора да је једна од најчуднијих - свакако је помогла да се прочује име Колчестер Јунајтеда!", рекао је портпарол овог фудбалског клуба.

Станиланд је успео да нађе локацију бургера када се након мало одмрзавања поново упалио локатор, а потом је отишао да га покупи и како би још више шокирао људе - пробао поменути хамбургер.

"Ово није добро", констатовао је он, па изгледа да ефекти путовања на ове висине не иду у корист укуса јела.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар