Video: Šta će BURGER U SVEMIRU?!

Fudbaleri Kolčester Junajteda šokirali su se kada su na svom terenu našli zamrznuti hamburger prikačen za GoPro kameru.

Fudbal 02.04.2019 | 12:00
Video: Šta će BURGER U SVEMIRU?!
Fudbaleri Kolčester Junajteda su se našli u šoku kada su u sredu na svom terenu našli zamrznuti hamburger zakačen za kutiju od polistirena u kojoj je bio GoPro. Misteriju su tvitovali i ubrzo se javio vlasnik ovog čudnovatog sklopa.

Jutjuber Tom Staniland, poznatiji pod pseudonimom "Killem", pozvao je ovaj drugoligaški klub da im objasni o čemu se radi. On je zarad klikova na YouTube kanalu odlučio da pošalje hamburger u svemir!

"Poslao sam burger u svemir uz pomoć meteorološkog balona. Uspeo je da dostigne visinu od oko 38 i po kilometara, a onda je balon pukao. Tako je burger na kraju završio ovde", objasnio je Tom.

Tehnički, balon sa hamburgerom i nije uspeo da dođe do svemira, koji je udaljen 100 kilometara od površine Zemlje, ali je bio dobar pokušaj!

"Kada smo otkrili burger na terenu u sredu, nismo baš bili sigurni šta da mislimo povodom toga, ali smo bili srećni što smo uspeli da ujedinimo Toma sa njegovim obrokom i oprenom. Videli smo mnogo čudnih stvari u fudbalu tokom godina, ali ovo mora da je jedna od najčudnijih - svakako je pomogla da se pročuje ime Kolčester Junajteda!", rekao je portparol ovog fudbalskog kluba.

Staniland je uspeo da nađe lokaciju burgera kada se nakon malo odmrzavanja ponovo upalio lokator, a potom je otišao da ga pokupi i kako bi još više šokirao ljude - probao pomenuti hamburger.

"Ovo nije dobro", konstatovao je on, pa izgleda da efekti putovanja na ove visine ne idu u korist ukusa jela.Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar