Пола Ливерпула слави, пола кука: Одлази Ловрен!

Вријеме је за растанак са фудбалером о ком навијачи Ливерпула имају подељена мишљења. . .

Фудбал 02.04.2019 | 11:00
Пола Ливерпула слави, пола кука: Одлази Ловрен!
Послије пет година сарадње изгледа да је дошло вријеме за растанак.

Дејан Ловрен (29) више није у плановима тренера "редса" Јиргена Клопа и његова наредна дестинација ће највјероватније бити Апенинско полуострво, пошто "Миррор" пише да се за њега интересују три велика клуба - Наполи, Милан и Рома.

Наводно, Клоп је спреман да предстојећег љета доведе квалитетнијег штопера од Ловрена испред кога су сада у ротацији и Жоел Матип и Џо Гомез, који се опоравио од тешке повреде.

Што се тиче Хрвата, који је сам себе прозвао "једним од најбољих дефанзиваца свијета" и због тога добио много подсмијеха на сопствени рачун, Ливерпул рачуна да би од њега могао да заради око 30 милиона евра или се надају потенцијалној "размјени уз новац" са поменутим клубовима.

Ловрен је повремено играо одлично за Ливерпул, повремено је правио киксеве које су "редсе" коштале бодова, а откако су почели да поправљају одбрану - и он све мање игра.

Вирџил ван Дајк и Алисон Бекер су коштали много тим са Енфилда, али се показало да је то инвестиција која драстично доноси на квалитету екипе која је све добро у нападу знала да прокоцка грешкама дефанзиваца, тако да нема више ризиковања са Дејаном Ловреном.

Фудбалер рођен у Зеници је ове сезоне одиграо тек 13 утакмица за екипу, док је за пет година за "црвене" наступио 165 пута и постигао седам голова.

Ове сезоне такође су га мучиле повреде...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар