Pola Liverpula slavi, pola kuka: Odlazi Lovren!

Vrijeme je za rastanak sa fudbalerom o kom navijači Liverpula imaju podeljena mišljenja. . .

Fudbal 02.04.2019 | 11:00
Pola Liverpula slavi, pola kuka: Odlazi Lovren!
Poslije pet godina saradnje izgleda da je došlo vrijeme za rastanak.

Dejan Lovren (29) više nije u planovima trenera "redsa" Jirgena Klopa i njegova naredna destinacija će najvjerovatnije biti Apeninsko poluostrvo, pošto "Mirror" piše da se za njega interesuju tri velika kluba - Napoli, Milan i Roma.

Navodno, Klop je spreman da predstojećeg ljeta dovede kvalitetnijeg štopera od Lovrena ispred koga su sada u rotaciji i Žoel Matip i Džo Gomez, koji se oporavio od teške povrede.

Što se tiče Hrvata, koji je sam sebe prozvao "jednim od najboljih defanzivaca svijeta" i zbog toga dobio mnogo podsmijeha na sopstveni račun, Liverpul računa da bi od njega mogao da zaradi oko 30 miliona evra ili se nadaju potencijalnoj "razmjeni uz novac" sa pomenutim klubovima.

Lovren je povremeno igrao odlično za Liverpul, povremeno je pravio kikseve koje su "redse" koštale bodova, a otkako su počeli da popravljaju odbranu - i on sve manje igra.

Virdžil van Dajk i Alison Beker su koštali mnogo tim sa Enfilda, ali se pokazalo da je to investicija koja drastično donosi na kvalitetu ekipe koja je sve dobro u napadu znala da prokocka greškama defanzivaca, tako da nema više rizikovanja sa Dejanom Lovrenom.

Fudbaler rođen u Zenici je ove sezone odigrao tek 13 utakmica za ekipu, dok je za pet godina za "crvene" nastupio 165 puta i postigao sedam golova.

Ove sezone takođe su ga mučile povrede...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar