Пике прозива редом: Имам више пара од Еспањола!

Када се Пикеу "одвеже" језик, онда се стварно одвеже. . .

Фудбал 02.04.2019 | 09:00
Пике прозива редом: Имам више пара од Еспањола!
Ђерар Пике је изазвао потресе у Шпанији после изјава датој у једној ТВ емисији.

Сјајни штопер Барселоне је прво "боцнуо" највећег ривала Реал Мадрид када је упитан колико пута је прошлог месеца имао сексуалне односе, док ништа боље није прошао ни градски ривал Еспањол који је такође, без посебног разлога, поткачио у истој емисији.

"Колико новца имаш?", гласило је необично питање новинара који га је угостио.

"Имам више новца него што је овогодишњи буџет Еспањола. Дакле, много више од 57 милиона евра...", казао је Ђерар Пике уз широки осмех на лицу.

Овај коментар дошао је баш пред овонедељни дерби града Барселоне на "Ноу Кампу", али да је било на стадиону Еспањола, јасно је колико звиждука би добио Ђерар Пике.

Није ово први пут да Пике изнесе контроверзно мишљење које жестоко увреди другу страну, такође често говори и о политици, претежно о независности Каталоније, док се поводом овога огласио и сам Еспањол који је написао саопштење пред утакмицу са Барселоном.

Они нису говорили о Пикеу и његовом злонамерном коментару, него су подсетили на 119 година дугу историју, навијаче, фудбалску академију, као и поштовање према ривалу и вредностима које "не могу да се измере у еврима", написали су они, док се огласио и тренер Барселоне који је на конференцији за медије упитан за свог играча.

"Немам шта много да коментаришем, то је хумористичка емисија, опустио се... Имамо озбиљан тест у суботу и радије бих да спричам о озбиљним стварима", навео је Валверде.

Видећемо да ли ће се Пике извини због овог коментара или ће истрпети критике...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар