Pike proziva redom: Imam više para od Espanjola!

Kada se Pikeu "odveže" jezik, onda se stvarno odveže. . .

Fudbal 02.04.2019 | 09:00
Pike proziva redom: Imam više para od Espanjola!
Đerar Pike je izazvao potrese u Španiji posle izjava datoj u jednoj TV emisiji.

Sjajni štoper Barselone je prvo "bocnuo" najvećeg rivala Real Madrid kada je upitan koliko puta je prošlog meseca imao seksualne odnose, dok ništa bolje nije prošao ni gradski rival Espanjol koji je takođe, bez posebnog razloga, potkačio u istoj emisiji.

"Koliko novca imaš?", glasilo je neobično pitanje novinara koji ga je ugostio.

"Imam više novca nego što je ovogodišnji budžet Espanjola. Dakle, mnogo više od 57 miliona evra...", kazao je Đerar Pike uz široki osmeh na licu.

Ovaj komentar došao je baš pred ovonedeljni derbi grada Barselone na "Nou Kampu", ali da je bilo na stadionu Espanjola, jasno je koliko zvižduka bi dobio Đerar Pike.

Nije ovo prvi put da Pike iznese kontroverzno mišljenje koje žestoko uvredi drugu stranu, takođe često govori i o politici, pretežno o nezavisnosti Katalonije, dok se povodom ovoga oglasio i sam Espanjol koji je napisao saopštenje pred utakmicu sa Barselonom.

Oni nisu govorili o Pikeu i njegovom zlonamernom komentaru, nego su podsetili na 119 godina dugu istoriju, navijače, fudbalsku akademiju, kao i poštovanje prema rivalu i vrednostima koje "ne mogu da se izmere u evrima", napisali su oni, dok se oglasio i trener Barselone koji je na konferenciji za medije upitan za svog igrača.

"Nemam šta mnogo da komentarišem, to je humoristička emisija, opustio se... Imamo ozbiljan test u subotu i radije bih da spričam o ozbiljnim stvarima", naveo je Valverde.

Videćemo da li će se Pike izvini zbog ovog komentara ili će istrpeti kritike...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar