Ненад Милијаш није промијенио одлуку!

Искусни везиста планира да се од лета посвети тренерској каријери.

Фудбал 30.03.2019 | 10:45
Ненад Милијаш није промијенио одлуку!
Нешто о чему је већ говорио, Ненад Милијаш који на лето завршава каријеру, сада је потврдио. Капитен Црвене звезде још једном је признао да га интересује тренерски позив и додао да је већ о тој теми причао са челницима клуба.

"Дефинитивно сам одлучио да после јуна не играм. Дуго сам играо, али остаћу у фудбалу, видећу још како. Свестан сам да могу да будем тренер, многи ми то и причају... Полако, не журим", рекао је Милијаш новинарима на штанду "Дунав осигурања" на Београдском сајму, где су се црвено-бели дружили са навијачима.

На питање да ли је обавио неке разговоре са људима из клуба о могућем ангажовању у млађим селекцијама, Милијаш каже:

"Било је неких разговора... Тек треба да видимо. Сад сам фокусиран на терен и освајање 'дупле круне'. Иде и меч са Мачвом, плеј-оф, има времена", навео је везиста који за месец дана (30. априла) пуни 36 година.

За меч против Мачве каже да је циљ наставити низ добрих игара у Суперлиги.

"Први циљ је победа и да играмо онако како смо до сада. Одморили смо се после паузе, повређени су се вратили и желимо да наставимо низ", поручио је Милијаш и позвао навијаче да у суботу у 19 сати дођу на стадион "Рајко Митић" у великом броју (пренос дуела са Мачвом биће на трећем каналу ТВ Арена Спорт пошто се у исто време игра кошаркашки "вечити дерби" у полуфиналу АБА лиге).

Бивши репрезентативац Србије осврнуо се и на ривала у полуфиналу Купа Србије, Младост из Лучана, који је црвено-белима додељен жребом дан раније.

"Кога год да смо извукли не би било лако. Поштујемо Младост, али ако будемо играли како знамо требало би да прођемо. Предуго чекамо на 'дуплу круну'", истакао је Милијаш, који је био део последње генерације црвено-белих у освајању "дупле круне" 2006. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар