Nenad Milijaš nije promijenio odluku!

Iskusni vezista planira da se od leta posveti trenerskoj karijeri.

Fudbal 30.03.2019 | 10:45
Nenad Milijaš nije promijenio odluku!
Nešto o čemu je već govorio, Nenad Milijaš koji na leto završava karijeru, sada je potvrdio. Kapiten Crvene zvezde još jednom je priznao da ga interesuje trenerski poziv i dodao da je već o toj temi pričao sa čelnicima kluba.

"Definitivno sam odlučio da posle juna ne igram. Dugo sam igrao, ali ostaću u fudbalu, videću još kako. Svestan sam da mogu da budem trener, mnogi mi to i pričaju... Polako, ne žurim", rekao je Milijaš novinarima na štandu "Dunav osiguranja" na Beogradskom sajmu, gde su se crveno-beli družili sa navijačima.

Na pitanje da li je obavio neke razgovore sa ljudima iz kluba o mogućem angažovanju u mlađim selekcijama, Milijaš kaže:

"Bilo je nekih razgovora... Tek treba da vidimo. Sad sam fokusiran na teren i osvajanje 'duple krune'. Ide i meč sa Mačvom, plej-of, ima vremena", naveo je vezista koji za mesec dana (30. aprila) puni 36 godina.

Za meč protiv Mačve kaže da je cilj nastaviti niz dobrih igara u Superligi.

"Prvi cilj je pobeda i da igramo onako kako smo do sada. Odmorili smo se posle pauze, povređeni su se vratili i želimo da nastavimo niz", poručio je Milijaš i pozvao navijače da u subotu u 19 sati dođu na stadion "Rajko Mitić" u velikom broju (prenos duela sa Mačvom biće na trećem kanalu TV Arena Sport pošto se u isto vreme igra košarkaški "večiti derbi" u polufinalu ABA lige).

Bivši reprezentativac Srbije osvrnuo se i na rivala u polufinalu Kupa Srbije, Mladost iz Lučana, koji je crveno-belima dodeljen žrebom dan ranije.

"Koga god da smo izvukli ne bi bilo lako. Poštujemo Mladost, ali ako budemo igrali kako znamo trebalo bi da prođemo. Predugo čekamo na 'duplu krunu'", istakao je Milijaš, koji je bio deo poslednje generacije crveno-belih u osvajanju "duple krune" 2006. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar