Џеко се извињава, али џаба...!

Зову га на Острво, али шта ће рећи жена? Капитен БиХ на излазним вратима Роме!

Фудбал 29.03.2019 | 18:45
Џеко се извињава, али џаба...!
Судбина Едина Џека у Роми је јако неизвесна. Босанац никада није ближе одласку из Рима. Чак ни онда када је имао договорен трансфер у Челси који је стопирала његова супруга јер јој се није ишло на тмурно Острво из прелепог Рима. Међутим, Рома не жели да га задржи и покушава на све начине да га се реши на крају сезоне...

Џеко је дао само седам голова у првенству ове сезоне, од чега ниједан на Олимпику када је Рома била домаћин. Често је промашивао добре прилике, био нервозан и на крају је све кулиминирало сукобом у Ферари са Ел Шаравијем на полувремену. Рома је касније изгубила меч, можда и трку за Лигу шампиона, аРанијери је био бесан. Кажњен је Ел Шарави који је остављен на полувремену у свлачионици и иако је Џекобио тај који је започео свађу, а онда Фараона „окачио на чивилук“. 

Босанац је јуче на тренингу покушао да спусти лопту.

„Извињавам се, погрешио сам“, рекао је Џеко пред свима.

Потом се руковао са Ел Шаравијем и истакао да је екипи потребно јединство до краја сезоне.

Међутим, Џеко се неће провући са овим. Већ је новчано кажњен пошто је управа испитала ситуација и одлучила да санкционише само њега, а не и Ел Шаравија према којем је Ранијери направио неправду заменивши га на полувремену. Џеко је тим инцидентом вероватно потписао себи карту у једном смеру из Рима.

Рома већ покушава на све начин да нађе ангажман Џеку. Нудила је Јувентусу трампу за Игуаина, али су Бјанконери галтко одбили. Интер размишља о ангажману 33-годишњег боснаског нападача, али под условом да не кошта много. Рома се нада некој заради од продаје и зато је најбоља прилика Вест Хем. Чекићари су заинтересовани и спремни да плате око 10.000.000 евра за Џека.

Међутим, Џекова супруга је пре годину и кусур стопирала много атрактивнији трансфер у Челси јер јој се није враћало на Острво где је Џеко некада носио дрес Манчестер Ситија. Видећемо шта ће одлучити наредног лета...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар