Džeko se izvinjava, ali džaba...!

Zovu ga na Ostrvo, ali šta će reći žena? Kapiten BiH na izlaznim vratima Rome!

Fudbal 29.03.2019 | 18:45
Džeko se izvinjava, ali džaba...!
Sudbina Edina Džeka u Romi je jako neizvesna. Bosanac nikada nije bliže odlasku iz Rima. Čak ni onda kada je imao dogovoren transfer u Čelsi koji je stopirala njegova supruga jer joj se nije išlo na tmurno Ostrvo iz prelepog Rima. Međutim, Roma ne želi da ga zadrži i pokušava na sve načine da ga se reši na kraju sezone...

Džeko je dao samo sedam golova u prvenstvu ove sezone, od čega nijedan na Olimpiku kada je Roma bila domaćin. Često je promašivao dobre prilike, bio nervozan i na kraju je sve kuliminiralo sukobom u Ferari sa El Šaravijem na poluvremenu. Roma je kasnije izgubila meč, možda i trku za Ligu šampiona, aRanijeri je bio besan. Kažnjen je El Šaravi koji je ostavljen na poluvremenu u svlačionici i iako je Džekobio taj koji je započeo svađu, a onda Faraona „okačio na čiviluk“. 

Bosanac je juče na treningu pokušao da spusti loptu.

„Izvinjavam se, pogrešio sam“, rekao je Džeko pred svima.

Potom se rukovao sa El Šaravijem i istakao da je ekipi potrebno jedinstvo do kraja sezone.

Međutim, Džeko se neće provući sa ovim. Već je novčano kažnjen pošto je uprava ispitala situacija i odlučila da sankcioniše samo njega, a ne i El Šaravija prema kojem je Ranijeri napravio nepravdu zamenivši ga na poluvremenu. Džeko je tim incidentom verovatno potpisao sebi kartu u jednom smeru iz Rima.

Roma već pokušava na sve način da nađe angažman Džeku. Nudila je Juventusu trampu za Iguaina, ali su Bjankoneri galtko odbili. Inter razmišlja o angažmanu 33-godišnjeg bosnaskog napadača, ali pod uslovom da ne košta mnogo. Roma se nada nekoj zaradi od prodaje i zato je najbolja prilika Vest Hem. Čekićari su zainteresovani i spremni da plate oko 10.000.000 evra za Džeka.

Međutim, Džekova supruga je pre godinu i kusur stopirala mnogo atraktivniji transfer u Čelsi jer joj se nije vraćalo na Ostrvo gde je Džeko nekada nosio dres Mančester Sitija. Videćemo šta će odlučiti narednog leta...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar