Конте отишао по 20.000.000 евра!

Ускоро опет у седлу! Италијан спрема за повратак на клупу.

Фудбал 29.03.2019 | 18:15
Конте отишао по 20.000.000 евра!
Данас је дан који је Антонио Конте чекао месецима и заокружио га црвеном бојом у календару.

Италијан је допутовао у Лондон на арбитражни процес против Челсија у којем захтева 20.000.000 евра одштете!

Подсетимо, Италијан је смењен уочи почетка ове сезоне пошто је почео припреме са екипом. По слову уговора му припада око 11.000.000 евра обештећења, али због тога што га Челси није на време обавестио о отказу и оставио га без шансе да током лета нађе нови клуб, Италијан тражи целих 20.000.000 евра одштета. Арбитражни процес ће бити завршен у наредних 10 до 14 када ће се знати колико тачно обештећење ће од Плаваца добити Конте.

А после тога ће бити слободан да изабере нови клуб. Због чекања арбитражног процеса и везаности за Челси, Конте претходних месеци није могао да преузме ниједан заинтересовани клиуб. Помињао се као могуће решење у Манчестер Јунајтеду пре Солскјера, у Реалу пре повратка Зидана, у Пари Сен Жермену док Тухел није продужио уговор, у Милану када је Гатузо био пред отказом... Све те опције више нису актуелне и остаје му само једна – Интер.

Неразури су током сезоне размишљали о Контеу када је Спалети био на рубу отказа. Међутим, директорМарота је решио да изгура са актуелним тренером до краја. Тада ће Спалети врло вероватно добити отказ, аМаротин први пик је Конте којег је довео и у Јувентус.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар