Открили илегалне игре на срећу

- Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су у Бањалуци у угоститељском објекту "Трач парти" илегални терминал за приређивање електронских и кладионичких игара на срећу и привремено га одузели.

Република Српска 29.03.2019 | 10:28
Открили илегалне игре на срећу
Против власника терминала чији су иницијали Б.Р, који је организовао илегално приређивање игара на срећу, биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу, саопштено је из Управе.

Илегални терминал инспектори Управе открили су јуче током вршења плански усмјерене контроле на откривању присуства и учешћа малољетних лица у објектима у којима се приређују игре на срећу, заједно са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Српске, Полицијске станице "Центар", Бањалука.

Илегални терминал за приређивање електронских и кладионичких игара на срећу откривен је у угоститељском објекту у Улици Николе Тесле.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу ће и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора у циљу откривања прекршаја из области игара на срећу. 

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Шавија

29.03.2019 10:12

Нека инспекција обиђе кладионицу испод клуба пензионера у Зворнику. Хајде, државо, реагуј ако те има. Да видим ко смије да затвори ту коцкарницу, тј. лутрију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеба

29.03.2019 11:35

Неби Фиго избјегаво да плати порез ово је лаз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

29.03.2019 12:40

познато је још за вријеме Милета Радишића да су се у Лутрији РС , дешавале малверзације, ...нико није о томе смио да прича и мали број лица сем њега ,Радишића, знао ...у лутрији је било познато да се одређен број куглица за ЛОТО држао у замрзивачу и тиме спречавано извлачење седмице на ЛОТО у чиме су се и добитци повечавали , како је било потребно...да ли сте некада упознали било кога ко је на ЛоТОу добио значајнију суму...обично и кад је , као извучена, била из неког удаљеног града или општине...разумљиво , лице непознато....а у ствари тако се богатио дио државе, он и кум му рудоња су решавали потребе за бизнис потраживањима....нити једна комисија из пореске управе није ( Шкорић је један од карактеристичних...) није прегледавала и контролисала како то правила налажу уређаје за извлачење бројева...увјек је било..;" Комисија је констатовала исправно стање и извлачење може да почне..." Миле Радишић се тако обогатио , а према куму Рудоњи је имао обавезу коју је уредно извршавао....тако прича изгледа и данас само је дио ње пренесен у Србију и има мало крупнији задатак....сретних добитника нема , а ако и има , понекад то је занемариво и није вриједно спомена.....лоповлук и крађа по овом основу је измакла контроли и никада и нико се не труди да ово питање стави на дневни ред у финансијским најављеним и не најављеним контролама , како би био ред и закон....тако да су по који апарат ухваћен само маске за крупније лоповлуке на државном и личном нивоу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петра пан

29.03.2019 15:45

А она фирма са кипра? Како се звала - глорy?

Name

Синиса Мијатовиц

29.03.2019 19:52

Спорт кладионице уништавају омладину и људе у тој фирми сви су дужни и сви уништени у животу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахаха

29.03.2019 21:58

Па дрзи 15 година и они сад открили,није игла..стоје на вратима улазним !!!!

ОДГОВОРИТЕ