Otkrili ilegalne igre na sreću

- Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su u Banjaluci u ugostiteljskom objektu "Trač parti" ilegalni terminal za priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću i privremeno ga oduzeli.

Republika Srpska 29.03.2019 | 10:28
Otkrili ilegalne igre na sreću
Protiv vlasnika terminala čiji su inicijali B.R, koji je organizovao ilegalno priređivanje igara na sreću, biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz Uprave.

Ilegalni terminal inspektori Uprave otkrili su juče tokom vršenja planski usmjerene kontrole na otkrivanju prisustva i učešća maloljetnih lica u objektima u kojima se priređuju igre na sreću, zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, Policijske stanice "Centar", Banjaluka.

Ilegalni terminal za priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću otkriven je u ugostiteljskom objektu u Ulici Nikole Tesle.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću. 

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Šavija

29.03.2019 10:12

Neka inspekcija obiđe kladionicu ispod kluba penzionera u Zvorniku. Hajde, državo, reaguj ako te ima. Da vidim ko smije da zatvori tu kockarnicu, tj. lutriju.

ODGOVORITE
Name

Heba

29.03.2019 11:35

Nebi Figo izbjegavo da plati porez ovo je laz

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

29.03.2019 12:40

poznato je još za vrijeme Mileta Radišića da su se u Lutriji RS , dešavale malverzacije, ...niko nije o tome smio da priča i mali broj lica sem njega ,Radišića, znao ...u lutriji je bilo poznato da se određen broj kuglica za LOTO držao u zamrzivaču i time sprečavano izvlačenje sedmice na LOTO u čime su se i dobitci povečavali , kako je bilo potrebno...da li ste nekada upoznali bilo koga ko je na LoTOu dobio značajniju sumu...obično i kad je , kao izvučena, bila iz nekog udaljenog grada ili opštine...razumljivo , lice nepoznato....a u stvari tako se bogatio dio države, on i kum mu rudonja su rešavali potrebe za biznis potraživanjima....niti jedna komisija iz poreske uprave nije ( Škorić je jedan od karakterističnih...) nije pregledavala i kontrolisala kako to pravila nalažu uređaje za izvlačenje brojeva...uvjek je bilo..;" Komisija je konstatovala ispravno stanje i izvlačenje može da počne..." Mile Radišić se tako obogatio , a prema kumu Rudonji je imao obavezu koju je uredno izvršavao....tako priča izgleda i danas samo je dio nje prenesen u Srbiju i ima malo krupniji zadatak....sretnih dobitnika nema , a ako i ima , ponekad to je zanemarivo i nije vrijedno spomena.....lopovluk i krađa po ovom osnovu je izmakla kontroli i nikada i niko se ne trudi da ovo pitanje stavi na dnevni red u finansijskim najavljenim i ne najavljenim kontrolama , kako bi bio red i zakon....tako da su po koji aparat uhvaćen samo maske za krupnije lopovluke na državnom i ličnom nivou!

ODGOVORITE
Name

Petra pan

29.03.2019 15:45

A ona firma sa kipra? Kako se zvala - glory?

Name

Sinisa Mijatovic

29.03.2019 19:52

Sport kladionice uništavaju omladinu i ljude u toj firmi svi su dužni i svi uništeni u životu !

ODGOVORITE
Name

Ahahaha

29.03.2019 21:58

Pa drzi 15 godina i oni sad otkrili,nije igla..stoje na vratima ulaznim !!!!

ODGOVORITE