Игуаин завршио с репрезентацијом Аргентине!

"Сада гледам на ствари споља, на задовољство многих", каже фудбалер Челсија.

Фудбал 01.04.2019 | 13:00
Игуаин завршио с репрезентацијом Аргентине!
Нападач Челсија Гонзало Игуаин повукао се из репрезентације Аргентине чиме је завршио репрезентативну каријеру после пораза у три велика финала.

Он је то објаснио у интервјуу Фокс спортсу.

"Мој круг са репрезентацијом је готов. Сада ствари посматрам споља, на задовољство многих. Разговарао сам са селектором Скалонијем и рекао му која је моја тачка глеишта. Одлука је донесена, мислим да је то најбоља ствар за мене", рекао је Игуаин.

Овај нападач данас има 31 годину, а за Аргентину је играо 75 пута. Дао је 31 гол. Последњи пут је носио дрес Гаучоса у победи над Нигеријом од 2:1 на Светском првенству.

О промашеним шансама...

"Људи памте голове које нисам постигао, а не оне које сам постигао. Сигуран сам да су сви славили гол против Белгије. Када се неко малициозно критикује то све погађа. Видео сам колико је моја породица трпела, али ја сам давао све за репрезентацију. Једно је рећи да национални тим није испунио циљеве, али када се говори о неуспеху онда је јако тешко", рекао је Игуаин.

Без обзира на све голове које је дао, Игуаину се памте промашаји против Немачке у финалу Светског првенства, као и оне против Чилеа на Копа Америци у два наврата. Ето, неће имати више навијачи Аргентине прилику да га гледају у националном тиму.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар