Iguain završio s reprezentacijom Argentine!

"Sada gledam na stvari spolja, na zadovoljstvo mnogih", kaže fudbaler Čelsija.

Fudbal 01.04.2019 | 13:00
Iguain završio s reprezentacijom Argentine!
Napadač Čelsija Gonzalo Iguain povukao se iz reprezentacije Argentine čime je završio reprezentativnu karijeru posle poraza u tri velika finala.

On je to objasnio u intervjuu Foks sportsu.

"Moj krug sa reprezentacijom je gotov. Sada stvari posmatram spolja, na zadovoljstvo mnogih. Razgovarao sam sa selektorom Skalonijem i rekao mu koja je moja tačka gleišta. Odluka je donesena, mislim da je to najbolja stvar za mene", rekao je Iguain.

Ovaj napadač danas ima 31 godinu, a za Argentinu je igrao 75 puta. Dao je 31 gol. Poslednji put je nosio dres Gaučosa u pobedi nad Nigerijom od 2:1 na Svetskom prvenstvu.

O promašenim šansama...

"Ljudi pamte golove koje nisam postigao, a ne one koje sam postigao. Siguran sam da su svi slavili gol protiv Belgije. Kada se neko maliciozno kritikuje to sve pogađa. Video sam koliko je moja porodica trpela, ali ja sam davao sve za reprezentaciju. Jedno je reći da nacionalni tim nije ispunio ciljeve, ali kada se govori o neuspehu onda je jako teško", rekao je Iguain.

Bez obzira na sve golove koje je dao, Iguainu se pamte promašaji protiv Nemačke u finalu Svetskog prvenstva, kao i one protiv Čilea na Kopa Americi u dva navrata. Eto, neće imati više navijači Argentine priliku da ga gledaju u nacionalnom timu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar