Саво у свлачионици, па на терену!

Саво одрадио први тренинг са црно-белима.  Саво Милошевић, тренер фудбалера Партизана, одрадио је први тренинг са новом екипом на терену "Земунела".

Фудбал 29.03.2019 | 09:15
Саво у свлачионици, па на терену!
Саво је први тренинг одрадио са својим помоћницима: Миланом Ђуричићем, бившим тренером Радничког, кондиционим тренерима Марком Стојановићем и Сергејем Остојићем, као и аналитичарем Ненадом Цветковићем.

Остатак стручног штаба биће познат у наредних неколико дана.

Први испит црно-бели ће под вођством Милошевића имати у недељу против Напретка у Крушевцу.

Саво Милошевић (45) у четвртак поподне је прошао прво од неколико "ватрених крштења" која му предстоје у тренерској каријери.

Некадашњи ас Партизана и репрезентације, дојучерашњи потпредседник Фудбалског савеза Србије, неколико сати после промоције у главног стратега црно-белих одржао је први тренинг у Спортском центру Телеоптик, популарном "Земунелу".

Милошевић се срдачно поздравио са својим новим пуленима, а објективу клупског фотографа Мирослава Тодоровића није промакао моменат сусрета са Сашом Илићем, кога познаје још из играчких дана проведених у Хумској 1, а били су саиграчи и у националном тиму.

Саво се обратио првотимцима заједно са председником клуба, Милорадом Вучелићем, а потом извео играче на терен, у пратњи чланова стручног штаба - Милана Ђуричића, Марка Стојановића и Сергеја Остојића.

Они ће имати још само два дана да припреме екипу за меч наредног кола Суперлиге, против Напретка у Крушевцу, Милошевићево друго "ватрено крштење"...



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар