Savo u svlačionici, pa na terenu!

Savo odradio prvi trening sa crno-belima.  Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, odradio je prvi trening sa novom ekipom na terenu "Zemunela".

Fudbal 29.03.2019 | 09:15
Savo u svlačionici, pa na terenu!
Savo je prvi trening odradio sa svojim pomoćnicima: Milanom Đuričićem, bivšim trenerom Radničkog, kondicionim trenerima Markom Stojanovićem i Sergejem Ostojićem, kao i analitičarem Nenadom Cvetkovićem.

Ostatak stručnog štaba biće poznat u narednih nekoliko dana.

Prvi ispit crno-beli će pod vođstvom Miloševića imati u nedelju protiv Napretka u Kruševcu.

Savo Milošević (45) u četvrtak popodne je prošao prvo od nekoliko "vatrenih krštenja" koja mu predstoje u trenerskoj karijeri.

Nekadašnji as Partizana i reprezentacije, dojučerašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, nekoliko sati posle promocije u glavnog stratega crno-belih održao je prvi trening u Sportskom centru Teleoptik, popularnom "Zemunelu".

Milošević se srdačno pozdravio sa svojim novim pulenima, a objektivu klupskog fotografa Miroslava Todorovića nije promakao momenat susreta sa Sašom Ilićem, koga poznaje još iz igračkih dana provedenih u Humskoj 1, a bili su saigrači i u nacionalnom timu.

Savo se obratio prvotimcima zajedno sa predsednikom kluba, Miloradom Vučelićem, a potom izveo igrače na teren, u pratnji članova stručnog štaba - Milana Đuričića, Marka Stojanovića i Sergeja Ostojića.

Oni će imati još samo dva dana da pripreme ekipu za meč narednog kola Superlige, protiv Napretka u Kruševcu, Miloševićevo drugo "vatreno krštenje"...



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar