Крај агоније за Немању Радоју...

Радоја прво Бетисово појачање за наредну сезону? Српски везиста наводно постигао договор са екипом са Бенито Виљамарина.

Фудбал 29.03.2019 | 08:45
Крај агоније за Немању Радоју...
Немања Радоја ће бити прво појачање Бетиса за сезону 2019/2020. Тако барем тврди портал Елголдигитал, који открива да је постигнут договор између две стране, па ће српски везиста одмах након истека уговора са Селтом стићи на Бенито Виљамарин.

Српски везиста ће на тај начин коначно изаћи из правог играчког пакла у којем се налази ове сезоне. Прошлог лета је одбио да продужи уговор са Селтом, због чега је избачен из тима и ове сезоне није остварио ниједан наступ за тим из Вига.

Бетис ове сезоне игра изузетно добро, налази се на осмом месту и још увек је у игри за пласман у Европу, па је јасно да Радоја, уколико се ова вест исостави као тачна, стиже у прилично здраву средину.

Такође, извесно је да ће Радоја у дресу клуба из Севиље добити довољно простора, с обзиром да клуб наредног лета напушта Хави Гарсија.

Српски фудбалер је још 2014. године стигао у Виго и за Селту одиграо чак 115 првенствених мечева, уз 19 наступа у Купу краља и 14 у Лиги Европе. Ипак, челнике клуба нису интересовале старе заслуге када су одлучили да га у потпуности скрајну у други план.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар