Kraj agonije za Nemanju Radoju...

Radoja prvo Betisovo pojačanje za narednu sezonu? Srpski vezista navodno postigao dogovor sa ekipom sa Benito Viljamarina.

Fudbal 29.03.2019 | 08:45
Kraj agonije za Nemanju Radoju...
Nemanja Radoja će biti prvo pojačanje Betisa za sezonu 2019/2020. Tako barem tvrdi portal Elgoldigital, koji otkriva da je postignut dogovor između dve strane, pa će srpski vezista odmah nakon isteka ugovora sa Seltom stići na Benito Viljamarin.

Srpski vezista će na taj način konačno izaći iz pravog igračkog pakla u kojem se nalazi ove sezone. Prošlog leta je odbio da produži ugovor sa Seltom, zbog čega je izbačen iz tima i ove sezone nije ostvario nijedan nastup za tim iz Viga.

Betis ove sezone igra izuzetno dobro, nalazi se na osmom mestu i još uvek je u igri za plasman u Evropu, pa je jasno da Radoja, ukoliko se ova vest isostavi kao tačna, stiže u prilično zdravu sredinu.

Takođe, izvesno je da će Radoja u dresu kluba iz Sevilje dobiti dovoljno prostora, s obzirom da klub narednog leta napušta Havi Garsija.

Srpski fudbaler je još 2014. godine stigao u Vigo i za Seltu odigrao čak 115 prvenstvenih mečeva, uz 19 nastupa u Kupu kralja i 14 u Ligi Evrope. Ipak, čelnike kluba nisu interesovale stare zasluge kada su odlučili da ga u potpunosti skrajnu u drugi plan.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar