Кејн: Завршићу каријеру у НФЛ-у!

Ас Тотенхема открио планове за пензију и колико је научио од Тома Брејдија. . .

Фудбал 29.03.2019 | 12:15
Кејн: Завршићу каријеру у НФЛ-у!
Најбољи енглески центарфор Хари Кејн увелико планира селидбу у Сједињене Америчке Државе након што оконча премијерлигашку каријеру. Ипак, за разлику од Бекама, Златана или Стивена Џерарда ас Тотенхема нема намеру да се бакће са сокером и МЛС-ом.

Напротив, голгетер Певаца је велики фан НФЛ-а - његови пси су добили имена по квотербековима Тому Брејдију и Раселу Вилсону - а у интервјуу за ЕСПН који је данас објављен признао је да би волео да постане кикер (шутер) неког НФЛ тима.

"Жеља да се опробам у НФЛ-у је стварна. То је нешто што ћу дефинитивно пробати у наредних 10-12 година", рекао је Кејн.

Иначе, шутери су међу најмање плаћеним играчима у америчком фудбалу (око милион долара годишње), алиКејн подвлачи да му новац није битан.

"Важно је само бити најбољи. Када даунлодујем игриву на телефону, да ли могу да будем најбољи на свету? Наравно да не... Али, ако играш Премијер лигу, па Светско првенство и на крају се опробаш и у НФЛ-у, сматрали би те сигурно једним од највећих спортиста икада, зар не?", запитао се Кејн. 

Голгетер Певаца посебно се диви квотербеку Њу Ингленда Тому Брејдију који је и даље један од најбољих играча ове игре и у 41. години, а Кејн је пристствовао и недавном суперболу у којем је Талични Том освојио шести шампионски прстен.

"Многи нису мислили да ће постати тако добар, чак ни да ће икада играти у НФЛ-у, али он је постао највећи свих времена. У неком тренутку, гледајући га сам сам себи говорио да је све могуће у спорту. Ако имате такво самопоуздање као што га има он, такву глад за победама, можете све."

Кејн каже и да је пријатељство с Брејдијем толико јако од тренутка када га је Том позвао на шампионску журку Патриота иако су се знали само преко Твитера.

"Постали смо пријатељи, а да се никада нисмо срели. Било ми је чудно. Никада нисам био фан ниједног другог тима осим Тотенхема када сам био мали и било ми је чудно што сам се напрасно заљубио у Патриоте",открио је голгетер Енглеске.   

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар