Kejn: Završiću karijeru u NFL-u!

As Totenhema otkrio planove za penziju i koliko je naučio od Toma Brejdija. . .

Fudbal 29.03.2019 | 12:15
Kejn: Završiću karijeru u NFL-u!
Najbolji engleski centarfor Hari Kejn uveliko planira selidbu u Sjedinjene Američke Države nakon što okonča premijerligašku karijeru. Ipak, za razliku od Bekama, Zlatana ili Stivena Džerarda as Totenhema nema nameru da se bakće sa sokerom i MLS-om.

Naprotiv, golgeter Pevaca je veliki fan NFL-a - njegovi psi su dobili imena po kvoterbekovima Tomu Brejdiju i Raselu Vilsonu - a u intervjuu za ESPN koji je danas objavljen priznao je da bi voleo da postane kiker (šuter) nekog NFL tima.

"Želja da se oprobam u NFL-u je stvarna. To je nešto što ću definitivno probati u narednih 10-12 godina", rekao je Kejn.

Inače, šuteri su među najmanje plaćenim igračima u američkom fudbalu (oko milion dolara godišnje), aliKejn podvlači da mu novac nije bitan.

"Važno je samo biti najbolji. Kada daunlodujem igrivu na telefonu, da li mogu da budem najbolji na svetu? Naravno da ne... Ali, ako igraš Premijer ligu, pa Svetsko prvenstvo i na kraju se oprobaš i u NFL-u, smatrali bi te sigurno jednim od najvećih sportista ikada, zar ne?", zapitao se Kejn. 

Golgeter Pevaca posebno se divi kvoterbeku Nju Inglenda Tomu Brejdiju koji je i dalje jedan od najboljih igrača ove igre i u 41. godini, a Kejn je priststvovao i nedavnom superbolu u kojem je Talični Tom osvojio šesti šampionski prsten.

"Mnogi nisu mislili da će postati tako dobar, čak ni da će ikada igrati u NFL-u, ali on je postao najveći svih vremena. U nekom trenutku, gledajući ga sam sam sebi govorio da je sve moguće u sportu. Ako imate takvo samopouzdanje kao što ga ima on, takvu glad za pobedama, možete sve."

Kejn kaže i da je prijateljstvo s Brejdijem toliko jako od trenutka kada ga je Tom pozvao na šampionsku žurku Patriota iako su se znali samo preko Tvitera.

"Postali smo prijatelji, a da se nikada nismo sreli. Bilo mi je čudno. Nikada nisam bio fan nijednog drugog tima osim Totenhema kada sam bio mali i bilo mi je čudno što sam se naprasno zaljubio u Patriote",otkrio je golgeter Engleske.   

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar