Јуве боље да спреми она два трактора...!

Ако нисте сигурни да је отац талентованог фудбалера озбиљан - можда је боље да испоштујете његов сулуд захтев.

Фудбал 30.03.2019 | 15:00
Јуве боље да спреми она два трактора...!
Има само 19 година и на свом конту већ два гола на званичним утакмицама за Италију.

Талентовани нападач Моаз Кин добио је шансу код селектора "азура" Роберта Манћинија и спремно је приграбио у дуелима са Финском и Лихтенштајном, али и дао повода његовом агенту Мину Рајоли да захтева од Макса Алегрија већу минутажу за свог клијента у Јувентусу.

Овај "миленијалац" чији су родитељи из Обале Слоноваче одиграо је само 182 минута за "стару даму" ове сезоне и постигао три гола, док је умало био и херој реванша против Атлетико Мадрида када је промашио велику шансу, па се на "трон" уместо њега попео Кристијано Роналдо, када је пред крај утакмица реализовао и најстрожу казну за пролазак црно-белих у четвртфинале (3:0).

"Овај момак мора стално да игра. Пробао сам да га одведем у Милан у јанурару, али Јувентус није хтео да га пусти. Пробали смо све Леонардо и ја", искрен је био Рајола.

"Супер агент" је овим потезом желео да стави до знања "старој дами" да може лако да убеди Моаза Кина да промени средину уколико не буде играо довољно често, док се огласио и отац талентованог младића.

Биру Жан Кин је водио рачуна о каријери свог сина док га Рајола "није узео под своје" још док је био у академији Јувентуса, али отац се сећа датог обећања...

"Жена и ја смо се развели и она је хтела да се одселе у Енглеску. Рекао сам Јувентусу да ћу га задржати у Италији, али да морају да ми купе два трактора", озбиљан је био Кин "сениор" за радио станицу "РАИ".

"Тада су ми рекли да то није проблем, али још нисам добио тракторе, чак ни улазнице не добијам. Ипак, желим да Моаз заувек остане у Јувентусу, за њих навијам".

Отац фудбалера је истакао и да је Моаз као дете навијао за "неразуре", једног од највећих ривала Јувентуса, пошто је уживао у играма Обафемија Мартинса који се такође као врло млад "пробио" у Италији, али да је у међувремену прешао на његову страну.

Нападача рођеног 2000. године многи пореде са Маријом Балотелијем, али се надају да ће га "бубице" заобићи и да ће направити бољу каријеру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар