Juve bolje da spremi ona dva traktora...!

Ako niste sigurni da je otac talentovanog fudbalera ozbiljan - možda je bolje da ispoštujete njegov sulud zahtev.

Fudbal 30.03.2019 | 15:00
Juve bolje da spremi ona dva traktora...!
Ima samo 19 godina i na svom kontu već dva gola na zvaničnim utakmicama za Italiju.

Talentovani napadač Moaz Kin dobio je šansu kod selektora "azura" Roberta Manćinija i spremno je prigrabio u duelima sa Finskom i Lihtenštajnom, ali i dao povoda njegovom agentu Minu Rajoli da zahteva od Maksa Alegrija veću minutažu za svog klijenta u Juventusu.

Ovaj "milenijalac" čiji su roditelji iz Obale Slonovače odigrao je samo 182 minuta za "staru damu" ove sezone i postigao tri gola, dok je umalo bio i heroj revanša protiv Atletiko Madrida kada je promašio veliku šansu, pa se na "tron" umesto njega popeo Kristijano Ronaldo, kada je pred kraj utakmica realizovao i najstrožu kaznu za prolazak crno-belih u četvrtfinale (3:0).

"Ovaj momak mora stalno da igra. Probao sam da ga odvedem u Milan u januraru, ali Juventus nije hteo da ga pusti. Probali smo sve Leonardo i ja", iskren je bio Rajola.

"Super agent" je ovim potezom želeo da stavi do znanja "staroj dami" da može lako da ubedi Moaza Kina da promeni sredinu ukoliko ne bude igrao dovoljno često, dok se oglasio i otac talentovanog mladića.

Biru Žan Kin je vodio računa o karijeri svog sina dok ga Rajola "nije uzeo pod svoje" još dok je bio u akademiji Juventusa, ali otac se seća datog obećanja...

"Žena i ja smo se razveli i ona je htela da se odsele u Englesku. Rekao sam Juventusu da ću ga zadržati u Italiji, ali da moraju da mi kupe dva traktora", ozbiljan je bio Kin "senior" za radio stanicu "RAI".

"Tada su mi rekli da to nije problem, ali još nisam dobio traktore, čak ni ulaznice ne dobijam. Ipak, želim da Moaz zauvek ostane u Juventusu, za njih navijam".

Otac fudbalera je istakao i da je Moaz kao dete navijao za "nerazure", jednog od najvećih rivala Juventusa, pošto je uživao u igrama Obafemija Martinsa koji se takođe kao vrlo mlad "probio" u Italiji, ali da je u međuvremenu prešao na njegovu stranu.

Napadača rođenog 2000. godine mnogi porede sa Marijom Balotelijem, ali se nadaju da će ga "bubice" zaobići i da će napraviti bolju karijeru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar