Монако и Атлетико се договорили...!

Око куповине Желсона Мартинса, да ли ће Спортинг бити задовољан са 15. 000. 000 евра? Кнежеви активирали преговоре како би предухитрили Арсенал, остаје да се види шта ће бити са Спортингом, који води правни спор са Јорганџијама око играча.

Фудбал 30.03.2019 | 13:00
Монако и Атлетико се договорили...!
Како пише француски Л'Екип Монако је постигао усмени договор са Атлетико Мадридом око куповине 23-годишњег нападача Желсона Мартинса.

Брзоноги фудбалер је ове зиме стигао на позајмицу у Кнежевину, без опције за куповину, али су се два клуба договорила да трансфер буде одрађен на лето. Јорганџијама ће на основу обештећења припасти 30.000.000 евра.

Половина те суме требало би да оде на рачун Спортинга из Лисабона, који остаје у правном сукобу са Атлетиком, због Мартинсовог преласка на лето 2018. године као слободног играча.

Без обзира на то, Монако је активирао преговоре како би предухитрио лондонски Арсенал, а благослов за завршавање посла дао је и Леонардо Жардим, који исто жели да учини и са Адријеном Силвом, који је стигао на позајмицу из Лестера.

Кнежеви су успели да се подигну након Жардимовог повратка у клуб, па су из опасне зоне скочили до 16. места и делује да неће имати проблема са опстанком у овој сезони. Зато се праве велики планови за следећу, где ће Монако желети експресно да се врати у сам врх француског фудбала.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар